Napelemek

Egy napelem rendszer legfontosabb alkatrésze a napelem modul.

 

napelem-modul11.jpg

 

Sem itt sem a rendszer többi alkatrészénél nem szabad az olcsóságra törekedni .

Sajnos a gyenge minőségű,korszerűtlen technológiával előállított napelemek pár év alatt tönkremehetnek.Ezáltal megnövelve a megtérülési időszakot ,és keserű tapasztalatokkal gazdagítva a megrendelőt.

 

Egy napelem rendszer tervezett életkora 25-30 .Sok embernek csábító lehet a noném napelemek alacsony ára, nem érdemes a legolcsóbb termékek közül választani mert rövid ez úton megbosszulja magát.Az általunk forgalmazott napelem modulok kivétel nélkül neves, megbízható gyártóktól származnak,magas szintű gyártástechnológiával és műszaki háttérrel.

 

Minden egyes  napelem a gyártás után egyéni gyors teszten megy keresztül ,ezek a teszt eredmények garantálják a magas minőség szinten tartását.

Minden általunk forgalmazott napelem úgynevezett pluszos kategóriába tartozik ami konkrétan annyit jelent ,hogy a feltüntetett teljesítmény fölött van a gyárban mért teljesítmény.Az átlagos napelem modulok 14-15 százalékos hatékonysággal dolgoznak .Van egy általunk is forgalmazott prémium márka ( LG ) ami 18,3 százalékos hatásfokkal alakítja át  a napenergiát, villamos energiává.