Általunk használt

Inverterek

Huawei inverterek

A jövő technológiája már elérhető ! Magas hatásfokú és hatékonyságú invertereit kínáljuk lakossági rendszereinkhez . A világ legnagyobb inverter gyártója megbízhatóságáról híres . A HUAWEI inverterek 10 év garanciával rendelkeznek ,ami felár ellenében tovább bővíthető . Megbízhatóság és formatervezés !
Fronius logo

Az osztrák Fronius a világ egyik legnagyobb és legmodernebb gyártási technológiával rendelkező napelem invertereket gyártó cége.

Világ-színvonalon az inverter gyártása terén a Fronius az egyik vezető helyen található. A Fronius inverterek ár/érték tekintetében a ipari és lakossági felhasználók számára a legmagasabb műszaki színvonalat nyújtják.

Az újabb típusok rendkívül kommunikatív technológiával rendelkeznek ami a tulajdonos és a rendszer telepítő/felügyelő részére rengeteg hasznos adattal szolgál.

Fronius inverterek

Ezek közül a legismertebbek:

Fronius Galvo inverter

Fronius Galvo​

A kis teljesítmény osztályú Fronius Galvo tökéletesen alkalmas magánházak számára, és különösen alkalmas önellátást biztosító rendszerekhez.

A beépített energiakezelő relével sikerült maximalizálni a saját fogyasztás arányát.

Több más okos tulajdonságával együtt a Fronius Galvo a saját kategóriájának időtálló invertere: például a beépített adatgyűjtő, az egyszerű internetre kapcsolódás a WLAN hálózattal és a dugaszolókártyás technológia által, amelynek segítségével utólagosan beszerelhetők a kiegészítő funkciók.

Fronius Symo inverter

Fronius Symo

Fronius Symo 3,0 kW-tól 20 kW-ig terjedő teljesítményosztályaival a transzformátor nélküli Fronius Symo a magán háztartások kisméretű háromfázisú invertere.

A nagy rendszerfeszültségnek, a széles tartományú bemenő feszültségnek, valamint a korlátozás nélküli kül- és beltéri használatnak köszönhetően a berendezés méretezése biztosítja a maximális rugalmasságot.

A WLAN-on vagy Etherneten keresztül lehetséges internetre való csatlakozás, valamint más gyártók komponenseinek egyszerű integrálása az egyik legkommunikatívabb inverterré teszi a Fronius Symo-t a piacon.

SolarEdge prémium inverter logo

A speciális SolarEdge technológia egyedül álló előnyei:

hagyományos inverter működése ábra
Hagyományos inverter esetén mindig a leggyengébb teljesítményű modulhoz igazítja az összes modult
SolarEdge inverter működése ábra
SolarEdge inverter és optimalizáló használata esetén csak az az egy napelem termel kevesebbet amelyik árnyékban van

Kérjen tőlünk ajánlatot!